Молоді львівські поети презентували у Франківську проект «Стихійні»


Кажуть, можна вічно дивитися на те, як тече вода і горить вогонь. А ще як в одному місці і в один час зустрічаються чотири стихії. Молоді львівські поети презентували в Івано-Франківську проект «Стихійні».

За його задумом, тексти в 0 акустичному та візуальному оформленні у виконанні авторів передають атмосферу та сутність певного природного явища, інформує ТРК ВЕЖА.

Проект «Стихійні» існує уже майже рік. Це спільна ініціатива його постійних учасників – Джона Гнатіва, Павла Щепана та Ростислава Кузика. Що ж до обличчя четвертої стихії – води – розповідають учасники, то воно у кожному місті інше. Бо це найбільш мінлива з усіх стихій. В Івано-Франківську нею став письменник та поет Тарас Прохасько.

Саме з Прикарпаття розпочався перший масштабний тур «Стихійних» Україною. Загалом учасники планують відвідати 16 міст. У кожному з них не лише інша стихія води, а й інший організатор. Він на місці створює умови для проведення творчого вечора.

Далі буде – Ужгород. Тур “Стихійних” завершиться наприкінці року на сході країни. Між тим у планах поетів – вийти зі своєю творчістю за межі України.