Молоді прикарпатці з інвалідністю продають на благодійному онлайн аукціоні свої роботи


Не так давно благодійна організація «Українська благодійницька мережа» запустили проект «Доброчинні аукціони», який активно та вдало розвивається.

Мета доброчинних аукціонів досить проста та водночас благородна – залучити якомога більше різноманітної допомоги дітям та молодим людям з інвалідністю, які мешкають в інтернатних закладах чи спільнотах (будинках) підтриманого проживання, через "он-лайн" продаж речей, зроблених власноручно ними або іншими людьми, які хочуть їм допомогти.

Доброчинні аукціони – це величезна можливість дітям та старшим жителям інтернатів самореалізовуватись, заробляти кошти самостійно та витрачати їх за своїм розсудом. Вони мають мотивацію не сидіти на місці та чекати допомоги, а розвиватись та постійно вдосконалювати себе та свої вміння.

У інтернатах мешкають неймовірно талановиті люди, роботи яких є у продажі на сайті. Уляна Белей малює ротом чудові картини та ікони, продавши декілька своїх творчих робіт дівчина змогла здійснити свою невелику мрію. За зароблені кошти Уляна поїхала у Львів на екскурсію. 

Підопічна Погонянського жіночого психоневрологічного інтернату Любов Оробець також займається мистецтвом та малює гуашшю.  Яна Хазанюк самостійно робить новорічні іграшки з фетру і теж малює ікони. А вихованець Залучанського дитбудинку Василь Рибарук виготовляє чохли на телефон, обкладинки на паспорт та інші вироби зі шкіри, а також дерев’яні хрести.

Жителям інтернатів важливо відчути, що їхня творчість потрібна і «Доброчинні аукціони» - це їхній шанс розвиватись.

"За умовами участі в проекті "Доброчинні аукціони", кожен бажаючий може розмістити на сайті свої роботи, а кошти від їх продажу спрямувати на потреби вихованців дитбудинків. Тому запрошуємо до співпраці усіх небайдужих, адже Ваші роботи не лише стануть для когось унікальним подарунком, а й допоможуть дітям-сиротам з інвалідністю! Також раді будемо, якщо до участі у проекті «Доброчинні аукціони» долучаться сімейні діти та молоді люди з інвалідністю, чиї роботи можуть бути виставлені на сайт та продані, а кошти використані за їхніми потребами", - закликають волонтери.