Молодій франківчанці необхідна допомога на боротьбу з раком


Молода франківчанка Тетяна Черних, яка сама виховує донечку, терміново потребує допомоги.

Наприкінці квітня 2016 року їй поставили діагноз гостра лейкемія (рак крові). Жінка зараз збирає кошти на пересадку кісткового мозку в Бельгії, пише Бліц-Інфо.

"На цих вихiдних я повернулась з Брюсселя, де проходила повторне обстеження спинного мозку. Господь вкотре мене потiшив! Також лiкар порекомендував збiльшити дозу одного з хiмioпрепаратiв, а саме Меркаптопурин i щотижня здавати аналiзи кровi, щоб контролювати показники i в разi чого корегувати дозування таблеток. Також сказав,що треба продовжувати робити спинно-мозгову пункцiю раз в 2 мiсяцi з введенням двох хiмiопрепаратiв, а також пункцiю кicткового мозку раз в 3 місяці. Сказав, що цi всi процедури плюс вживання таблеток потрiбно робити на протязi пiвтора року", - розповідає про своє лікування Тетяна Черних.

За словами Тетяни, наступне обстеження лiкар призначив на 12 квiтня. В це обстеження включено спинно-мозгову пункцiю з введенням двох хiмiопрепаратiв та пункцiю кiсткового мозку, а також аналiзи кровi.

"На разi ще чекаю рахунок за це обстеження. Звичайно, це буде бiльше як 350 євро цього разу, але надiюсь, що менше, як попереднього разу. Цього разу за обстеження та проживання оплатила разом 590 євро (приблизно 20 000 грн.)Звичайно, я й надалi потребую ваших молитв та вашої матеріальної допомоги, адже тільки на гепатопротектор в місяць йде 5000 грн.,а моя пенсія по інвалідності всього 1500 грн.Отже, я дякую Богу за те, що мені посилає хороших людей, вас всіх, що допомагаєте мені. Щиро вам дякую, що не залишили мене один на один з проблемами", - написала молода мама.

Реквізити для допомоги Приватбанку: гривня 4149 4978 3630 2804 Черних Т.В.

Тел. мами 0975923795 Черних Є.П.