Молодий коломиянин поцупив в театрі іРhone, який заряджався


До Коломийського відділу поліції звернувся 21-річний мешканець Полтавської області. Молодик повідомив про те, що з приміщення драматичного театру, що в м. Коломия невідома особа вчинила крадіжку його мобільного телефону марки «Айфон 5» та зарядний пристрій до нього.

Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 22-річний місцевий мешканець, який уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Як з’ясувалося зловмисник, того вечора зайшов до приміщення драмтеатру, щоб знайти свого товариша. Помітивши в одній із кімнат мобільний телефон, який знаходився на зарядці та скориставшись тим, що за його діями ніхто не спостерігає, викрав мобільний пристрій та з місця події втік. У скоєному лиходій зізнався та розповів, що крадене мав намір продати, але його діям завадили працівники поліції.

Мобільний телефон правоохоронці вилучили та повернули власнику на зберігання. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2ст.185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство. Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області