Морозильні камери Liebherr — шукайте знижки в «Ері Електроніки»


Liebherr зосередила свої зусилля на єдиному побутовому секторі, а саме — виробництві холодильного обладнання.

Поєднуючи наукові відкриття та останні інженерні розробки, здобуті співробітниками компанії в високотехнологічних галузях, торгова марка пропонує покупцям беззаперечно якісні морозилки за розумною ціною:

  • Весь побутовий асортимент виготовляється в Європі.

  • Складники і використовувані матеріали — надійні, міцні, безпечні для людини і навколишнього середовища.

  • Не в останню чергу увага приділяється енергозаощадженню. Морозилки цього виробника витрачають мінімум електрики на зберігання кожного кілограму продуктів.

  • Постійно вивчається попит та побажання користувачів. Тому в асортименті бренду — дуже різні прилади. Що б ви не забажали купити — лар чи шафу, звичайну морозилку чи з сучасним електронним керуванням, компактний прилад чи максимально місткий — у каталозі Liebherr обов’язково знайдеться відповідне рішення.

  • https://era-elektroniki.com.ua/ua/kitchen/freezer/f-liebherr/ - шукайте тут всі поточні моделі морозилок.

Якщо завжди мали за мету придбати хорошу морозилку для дому — напередодні літа для цього найкращий час. Тим більше інтернет-магазин “Ера Електроніки” запровадив акційний розпродаж.

  1. Чому варто купити морозилку в “Ері Електроніки”?

Магазин співпрацює з прямим імпортером Liebherr, тому тут вам запропонують:

  • Весь доступний в Україні асортимент в одному каталозі — порівнюйте, користуючись пошуковим фільтром. Більше немає потреби стрибати з одного сайту на інший.

  • Офіційна гарантія виробника — морозилки ввезені легально і обсуговуються в авторизованих сервісних центрах.

  • Розумні ціни — додатково заощадити дає змогу накопичувальна дисконтна програма для постійних покупців.

Ви б дуже хотіли купити морозилку, але викласти чималеньку суму одразу — заважко для сімейного бюджету? “Ера електроніки” і тут радо допоможе. Адже серед партнерів — аж три відомі банки. Обирайте найбільш зручний кредитний продукт. Його оформлення — швидке і не потребує зайвих зусиль.

Інтернет-магазин надсилає замовлення у всі міста України зручною для вас транспортною компанією. В Харкові працює кур’єрська служба, а також можливий самостійний вивіз після попередньої домовленості.

Тож підготуйтеся до зими, як ви давно мріяли. Вітамінна смакота в новій морозилці урізноманітнить ваше меню улюбленими стравами з овочів, фруктів та ягід.

На правах реклами