Мультимедійний проект "Творчої криївки" - "Маки"


В Україні триває війна. Війна руйнує не тільки будівлі та інфраструктуру міст. Вона руйнує душі людей, які торкаються її.

Проект "Творчої криївки" "Маки має на меті нагадати військовим, які на війні є відрізаними від цивілізованого світу, про те, що про них пам'ятають, про них переживають і на них чекають.

"Також хочемо показати обличчя воїнів, які сьогодні захищають не лише кордони України, але й всю цівілізовану Європу від московитської орди.

Ми вирішили навідати українських військовослужбовців, що перебувають на лінії фронту, та разом із ними заспівати пісню "Маки червоні".

Під час виконання цієї пісні українські військовослужбовці тримають в руках картини Барклая, на яких зображені маки.

Це відзнято та змонтовано у кліп режисером та митцем Андрієм Шарапою. Кліп також можна переглянути на виставці, яку ми хочемо присвятити Дню пам’яті загиблих в Другій світовій війні.

На виставку запрошуються всі бажаючі, в тому числі представники ЗМІ, та посольств тих країн, що підтримують Україну.

Під час виставки частину картин планується продати на аукціоні, а частину - подарувати представникам країн, запрошених на цю виставку.

Виручені від продажу гроші будуть направленні на організацію проектів комплексної реабілітації військових, що повернулися з війни,за методикою Віталіни Маслової “творча реабілітація” військових, що повернулися з війни.

Важливою частиною цього проекту є передача картин, які побували на передових лініях фронту, представникам посольств країн, що підтримують Україну. Цей жест продемонструє віськовослужбовцям, які борються за цілісність України, що їхню боротьбу цінують не тільки в Україні, а й за кордоном", - йдеться на сторінці події.

Офіційне відкриття 23 серпня о 16.00