Муніципальна варта стане "королями" болардів при в’їзді на стометрівку


Вже з 13 січня КП «Муніципальна варта» нестиме цілодобовий контроль за роботою болардів на вулиці Незалежності та Мельничука – Крушельницької.

Відповідне рішення прийняли сьогодні, 11 січня на засіданні виконавчого комітету, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Зокрема, йдеться про те, що «Муніципальна варта» та патрульна поліція повинні забезпечити контроль за в’їздом в центральну частину міста на вул. Мельничука- Крушельницької та здійснювати пропуск:

– спеціального автотранспорту зі службовими державними номерними знаками під час виконання прямих службових обов'язків (прокуратура, МВС, СБУ, пожежна охорона, швидка медична допомога, аварійний спеціалізований транспорт міських комунальних служб);

– транспортних засобів організаторів масових заходів при наявності відповідного рішення органів місцевого самоврядування для виконання технічних заходів і на час виконання таких заходів;

– мешканців транспортних засобів власників (співвласників) квартир та фізичних осіб, які постійно проживають та зареєстровані в межах даних вулиць при пред'явленні документа, який підтверджує право власності, або документа, що підтверджує реєстрацію місця проживання які проживають на вул. Мельничука, Крушельницької, Вірменська, Л.Українки.

Читайте Бліц-Інфо в Telegram. Тільки найважливіші новини!