Микола Ковальчук: Моя позиція - захист інтересів громади


5 червня депутат Івано-Франківської міської ради від «Солідарності» Микола Ковальчук в громадській приймальні за адресою вул. Вовчинецька 121 провів черговий прийом громадян.

Під час зустрічі депутат розповів мешканцям міста про результати робіт, пов’язаних з покращенням умов проживання жителів округу, передає прес-служба партії. Зокрема, йшлося про розробку необхідної документації та старт робіт по ремонту покрівлі у будинках по вулиці Військових Ветеранів 4 та Толстого 3а, заміні труб холодного водопостачання за адресами Васильянок 46а, Вовчинецька 34 та Військових Ветеранів 4 за програмою співфінансування ремонту багатоквартирних будинків. У кількох будинках округу за сприяння представника «Солідарності» розпочато процес заміни каналізаційних труб та встановлення нових вікон. За меценатські кошти Миколи Ковальчука також вдалось встановити вуличне освітлення за адресами Толстого 1, 3, 3а та 5.

Також депутат наголосив, що принципово важливою для покращення умов проживання та благоустрою прибудинкової території є активна позиція та відповідальність мешканців багатоквартирних будинків, адже тільки завдяки їх зусиллям можна виявити найбільш нагальні проблеми та швидко розпочати їх вирішення. «Моя позиція – захист інтересів громади», – зазначив Микола Ковальчук. Саме тому, за адресами Вовчинецька 34 та Привокзальна 24, де раніше уже вдалось встановити вуличне освітлення та заасфальтувати проїжджу частину, для ознайомлення мешканців було встановлено щит з розробленим генеральним планом двору. Це дозволить їм вносити свої пропозиції та максимально ефективно впливати на розвиток благоустрою прибудинкової території.