На БАМі облаштували нову зупинку. Але - з кіоском на велодоріжці


Днями на зупинці "Призовний пункт", що на вулиці Довженка з'явився зупинковий комплекс.

Про це у спільноті "Комуналка-ІФ" повідомив працівник КП "Електроавотранс" Максим Сич.

"Даруйте, але це просто гидота. Мало того, що за своєю суттю це зло, так ще й увага - змонтували так, що ця "краса" з'їла на око десь так 15 см новенької велодоріжки. Нагадаю, вчора на зупинці "Призовний пункт" (вул. Довженка) з'явився типу зупинковий комплекс. Звісно за доброю традицією разом із кіоском. Проте, жалюзі там з обох сторін (тобто з боку велодоріжки і з боку власне зони зупинки). Тому взагалі закрадається підозра, що ці покидьки зібралися ледь не двосторонню торгівлю там влаштувати. 

Одразу після свят почну дізнаватися, за якими дозволами це все було розміщено. Оскільки я реаліст і думаю, що дозвіл таки є - тож зроблю все, щоб принаймні кіоск посунули геть з велодоріжки", - написав франківець.

У коментарях франківці розкритикували встановлення МАФу, мовляв, перед біля зупинки важко буде пройти, та ще й вона закриває дорогу, тож люди не бачитимуть коли під'їждає автобус.

"Я вас неможу зрозуміти, хотіли ж щоб була зупинка накрита, щоб люди не мокли. Якщо там і щось відкриють, то для велосипедистів там аж забагато місця, в Польщі, до прикладу, велодоріжка маленька пішохідна і всім місця хватає", - зазначає Владимир Бойкович.