На благодійному ярмарку збирали кошти на лікування важкохворій франківчанці Тетяні Черних


9 квітня, на вербну неділю в івано-Франківську відбувся благодійний ярмарок випічки, на якому збирали кошти на лікування важкохворій Тетяні Черних.

Наприкінці квітня минулого року їй поставили діагноз гостра лейкемія (рак крові). Жінка пройшла вже 4 курси хіміотерапії і збирає кошти на консультацію по пересадці кісткового мозку в Бельгії. Мама семирічної донечки немає коштів на лікування, тож небайдужі франківці вирішили допомогти жінці і влаштували благодійний ярмарок.

На ньому продавалась різноманітна домашня випічка, принесена благодійниками та вироби ручної роботи на Великодню тематику виготовлені волонтерами-самоучками. Про це в мережі Фейсбук написала франківчанка Людмила Лучин Микулець

"На самому ярмарку було зібрано 11 289 грн, за що низький уклін і величезне спасибі всім, хто не погордив і підтримав Тетянку у такій важкій біді. Пізніше мені передали ще 200 грн, які я одразу перевела Тані на рахунок. Хто не чув про ярмарок або не встиг, ви також маєте можливість допомогти Тані відправивши гроші на її рахунок", - написала волонтер.

Реквізити для допомоги:

Приват Банк 4149 4978 3630 2804 Черних Т.В.