На Богородчанщині 32-річна жінка зарізала рідного батька


Сьогодні, 25 квітня, о 03:30 год. до Богородчанського відділення поліції надійшло повідомлення від медпрацівників про те, що у с. Раковець у будинку за місцем проживання виявлено тіло 56-річного господаря із тілесними ушкодженнями.

На місце події одразу ж прибула слідчо-оперативна група, яка в ході першочергових слідчих дій з’ясувала, що потерпілий та дочка з своєю сім'єю проживали разом в одному будинку. Між рідними часто виникали конфлікти з приводу систематичного вживання потерпілим алкогольних напоїв, інформує прес-служба Нацполіції в області.

Так, вчора, 24 квітня, близько 17.30 год. загиблий знаходився вдома, за місцем проживання. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, він розпочав конфлікт із своєю дочкою 1986 р.н., в ході якого вона вирішила позбавити свого батька життя, тобто умисно вбити. Усвідомлюючи протиправний характер своїх дій, вона взяла ніж та нанесла ним один цілеспрямований удар в життєво-важливу ділянку тіла – шию. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці.

Зловмисницю затримано в порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання про оголошення їй підозри у скоєнні вказаного злочину та обрання міри запобіжного заходу.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.