На Богородчанщині чоловік викрав диски від сівалки з фермерського господарства


Співробітники Богородчанського відділення поліції викрили 26-річного жителя одного із сіл району, який поцупив сім металевих дисків від сільськогосподарської сівалки, загальною вартістю 3 500 гривень.

До Богородчанського відділення поліції звернувся 62-річний районний мешканець. Чоловік повідомив про те, що з його фермерського господарства, невідома особа вчинила крадіжку металевих дисків. У цій крадіжці чоловік підозрює свого знайомого, який раніше уже викрадав диски, але повернув, інформує прес-служба нацпоіції в області.

Проведеними розшуковими заходами підозри заявника підтвердилися. Зловмисником виявився 26-річний знайомий потерпілого. Як з’ясувалося, чоловік, зірвавши навісний замок із дверей одного з боксів фермерського господарства, проник до приміщення, звідки викрав сім металевих дисків від сільськогосподарської сівалки, загальною вартістю 3500 гривень.

Мав намір викрадене здати на металобрухт, але його діям завадили працівники поліції.

За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, чи інше приміщення ) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.