На Богородчанщині двоє раніше судимих чоловіків обікрали односельця


До Богодчанського відділення поліції за допомогою звернувся 50-річний житель одного із сіл району. Чоловік повідомив про крадіжку з території його господарства аудіо техніки, будівельних матеріалів та електроінструментів.

В ході проведених першочергових пошукових заходів та одержаній інформації, поліція встановила осіб-зловмисників. Ними виявились 23 та 31-річного віку односельчани потерпілого.

Вони, перебуваючи у заявника на гостині, добряче хильнувши, скористались тим, що захмелілий господар відволікся, викрали із підсобного приміщення його господарства електродриль, шуруповерт, два будівельні рівні, програвач на загальну суму понад 2000 гривень та покинули місце події.

У скоєному злочині підозрювані зізнались та пояснили, що частину викраденого продали, а виручені гроші потратили на спиртне. Як було встановлено, крадії в минулому притягувались до кримінальної відповідальності за майнові злочини та наразі мають непогашену судимість.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.185 (крадіжка, вчинена повторно) Кримінального кодексу України. Триває слідство.