На Богородчанщині стартував районний турнір «Кубок «Ураган»


В спортивному залі Богородчанського професійно-будівельного ліцею відбулося урочисте відкриття турніру з футзалу серед учнів 5-х класів «Кубок «Ураган».

Юних учасників привітали перший заступник голови райдержадміністрації Іван Загірняк та голова оргкомітету НФК «Ураган» Ігор Сорока. Цього року вісімку сильніших команд району, які боротимуться за звання чемпіона сезону 2017/2018, представляють: Богородчанська ЗОШ №1, Богородчанська ЗОШ №2, Старунський НВК, Марківська ЗОШ, Яблунська ЗОШ, Горохолинська ЗОШ, Росільнянська ЗОШ та Старобогородчанська ЗОШ.

Розпочався захід зі звучання Гімну України, і юні футзалісти вийшли на майданчик для визначення найсильнішої команди. Переможці стануть чемпіонами району та здобудуть головний приз у розмірі 40 000 грн для своєї школи й представлятимуть Богородчанщину в обласній лізі чемпіонів. Турнір проходитиме з 21 лютого по 17 березня.

Відділ взаємодії із засобами масової інформації та книговидання управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА