На Богородчанщині вибухнув артилерійський снаряд: Загинув 23-річний хлопець


Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Так, 14 березня о 17.55 на ПЗЧ ДПРЧ-4 смт. Богородчани поступило повідомлення від лікаря Солотвинської районної лікарні про те, що в селі Маркова Богородчанського району на вулиці Шептицького, 12 під час виконання зварювальних робіт пролунав вибух невідомого предмету, внаслідок чого одна людина загинула.

Виїздом на місце події встановлено, що на території господарства, яке належить 25-річному односельчанину, здійснював зварювальні роботи із артилерійським снарядом 23-річний житель Маркови. Під час зварювальних робіт артилерійський снаряд детонував та розірвався, внаслідок чого гр. 1995 р.н. отримав тілесні ушкодження несумісні з життям та помер на місці. Власник господарства отримав незначні тілесні ушкодження та від госпіталізації відмовився.

До місця події виїжджали: МОГ Богородчанського РВ УДСНС в області, вибухотехнічна служба НДЕКЦ, судово–медичні експерти, інспектор–криміналіст, старший інспектор–кінолог, начальник Богородчанського відділу Надвірнянської місцевої прокуратури та прокурор Богородчанського відділу.