На Буковелі охорона жорстоко побила сина депутата Чернігівської облради


У курортному Буковелі Івано-Франківської області побили сина депутата Чернігівської обласної ради Володимира Селянського Олександра.

Про це депутат повідомив на своїй сторінці у Facebook. За словами чоловіка, у сина поріз за вухом, зламаний ніс, підозра на тріщину щелепи, забій потилиці, ссадини під оком. Подія трапилась ще у суботу, проте повідомив про неї чоловік тільки сьогодні, адже ці дні минули в лікарні і поліції, пише Бліц-Інфо

"У минулу суботу Саша збирався освідчитися своїй дівчині. Для цього у Буковелі зібрав всю родину.  В ніч перед освідченням Саша пішов зі своєю дівчиною у місцевий клуб «Бука». З ними були і кілька знайомих хлопців з Києва. Біля бару почалась бійка. Хто із ким бився – невідомо. Саша побачив, покликав охорону, щоб розняла молодиків, допомагав рознімати сам. Учасників бійки охорона вивела на вулицю. Саша лишився у клубі. Згодом Саша вийшов до рецепшена, бо його знайомих з Києва не впускали всередину. Він запитав у охорони, чи можуть ті зайти. Охорона відреагувала миттєво – один із «секьюріті» вдарив Сашу кулаком в лице, він втратив орієнтир, потім взяли за голову і вдарили коліном прямо в ніс. Після цього мій син упав на якусь полицю і втратив свідомість, потім Сашу били ногами", - розповідає Володимир Селянський.

Чоловік також каже, що зв’язався з Олександром Шевченком, щоб розібратись у ситуації. Втім у телефонній розмові Шевченко сказав, що саме син Селянського розпочав бійку, мовляв він обнюхався і почав жорстоко бити охорону. 

"Поїхав до Олександра Шевченка говорити не як депутат з депутатом, а як батько з батьком. Просив охорону, щоб показали відео бійки. В охорони залишилась тільки «нарізка» відео, де Саша просто ходить. Там, де його б’ють - не показали! Олександр Шевченко пояснив, що син просто впав і вдарився! Як це можна було зробити у свідомості? Олександр Шевченко запропонував: виставляє охорону, а Саша впізнає тих, хто бив. Та після бійки, вночі, коли ми приїхали з дружиною та одним свідком, охорона була вже інша, її замінили – кого впізнавати?", - обурюється депутат.