На десятьох вулицях Франківська цього року почнуть капітальний ремонт


В управлінні капітального будівництва міськвиконкому розповіли про заплановані роботи по ремонту вулиць на 2017 рік.

Зокрема, 10 млн грн попередньо заклали на з’єднання Північного та Південного бульварів, 2 млн – на вулицю 24 серпня, ще 2 млн – на вулицю Стуса (ділянка від Миколайчука до 24 серпня), пише Репортер

«Крім того, маємо цьогоріч продовжити роботи ще на кількох об’єктах. Це ремонт вулиці Княгинин. Минулого року проклали мережі та з одного боку зробили тротуар. Будемо пробувати завершувати цього року, щоб з’єднати Надрічну і Гарбарську, – розповідає заступник начальника УКБ Володимир Ковальчук. – Також продовжать роботи на вулиці Хіміків. Зараз зроблено до заїзду до школи № 24, але дорога має бути довшою – до гаражів. Роботи на цих двох об’єктах виконує «Івано-ФранківськАвтоДор».

Цього ж року планують здати в експлуатацію вулицю Промислову, ремонт якої розпочали торік. 700 тис грн передбачено на облаштування зупинок, заїзних кишень і т. д. 850 тис заклали на завершення будівництва кільця Вовчинецька-Привокзальна.

Також в УКБ планують взятися за капремонт майже десятка нових вулиць. На розробку проектів та проведення тендерів чекають: Індустріальна, Ольги Басараб, Військових ветеранів, частина вулиці Молодіжної (від Покутської до Миру). Щоб з’єднати Ленкавського та Набережну, візьмуться за вулиці Кривоноса та Ясінського. Майже 2 млн грн. передбачили на капремонт вулиці Крайківського, 1,1 млн – на Левинського, 2 млн грн виділять – на ремонт Сухомлинського, а на вулицю Левицького розроблять проект.

Цього ж року обіцяють ремонт перехрестя Горбачевського-Калуське Шосе-Галицька.