На добудову перинатального центру в Івано-Франківську потрібно близько 120 млн грн


Сьогодні, 18 березня, в Івано-Франківську триває чергове засідання обласної ради.

Серед іншого, директор департаменту економіки Володимир Попович доповів депутатам про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області за 2015 рік і програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2016 рік.

Натомість депутат облради, свободівець Ігор Шевчук поцікавився у керівника департаменту чи заплановано цьогоріч завершення будівництва нового обласного перинатального центру, яке розпочали ще у 2010 році.

«Це є інфраструктурний об’єкт, що включений до списку фінансування з державного фонду регіонального розвитку. Ми подали до Міністерства регіонального розвитку та будівництва пропозиції щодо завершення цього об’єкта, тож чекаємо відповіді», - пояснив чиновник.

На запитання Шевчука, скільки потрібно для завершення всіх робіт, Попович не зміг відповісти точно. Втім, зауважив, що мова йде про суму, що сягає близько 120 мільйонів гривень.

На це голова обласної ради Олександр Сич резюмував, що завершення об’єкта силами обласного бюджету не може навіть йти мова.

«Дехто каже, що обласна влада має вирішити це питання і завершити ремонт самостійно. Подумайте, як це можливо, якщо мова йде про 120 мільйонів, а в нас цілий бюджет розвитку – всього 30 мільйонів», - підкреслив Сич.

До теми: Молода мама вимагає у прикарпатських чиновників завершити будівництво нового перинатального

Антураж – наче у фільмах жахів. Молода мама показала як виглядає обласний пологовий

Будівництво сучасного перинатального центру в Івано-Франківську чекатиме «кращих часів»

Головний медик Прикарпаття не бачить сенсу вкладати гроші у ремонт перинатального центру