На Долинщині чоловік до смерті побив тітку через горілку


Долинський районний суд засудив чоловіка на 7 років та 6 місяців за те, що побив до смерті свою тітку.

Як йдеться у матеріалах справи, 30 березня близько 06:00 години між чоловіком та його тіткою, які в останній час проживали разом в будинку останньої, на ґрунті раптових неприязних відносин виник конфлікт, в ході якого у чоловіка вирішив побити 76-річну тітку. Племінник руками наніс удари у голову та тулуб, спричинивши тілесні ушкодження серед яких перелом семи ребер та черепно-мозкова травма, від яких жінка померла.

У судовому засіданні чоловік свою вину визнав, та розповів, що посварився з тіткою через те, що вона «запитувала у нього де він дів горілку, оскільки вона хотіла випити. Це його роздратувало і вдарив тітку по голові, остання в той час сиділа на ліжку. Від ударів тітка впала з ліжка на підлогу. Він підняв її, поклав на ліжко та вийшов на вулицю».

Водночас свідок переповіла, що обвинувачений розповідав слідчому, що чоловік хотів похмелитися, а коли тітка почала на нього сваритися, він її побив. 

Заслухавши всі свідчення та дослідивши докази суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 121 КК України та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк сім років і шість місяців.