На Долинщині смуглява зловмисниця вкрала в дівчини дорогий телефон


До правоохоронців звернулася 21-річна жителька Долинського району з повідомленням, що у неї викрали коштовний мобільний телефон марки "Самсунг Гелексі", вартістю понад 6000 гривень.

Завдяки оперативності працівників кримінальної поліції зловмисницю було викрито «за гарячим слідом». Нею виявилась 24-річна жителька Долинського району.

Смуглява зловмисниця перебувала біля одного із магазинів у Івано-Франківську неподалік потерпілої. Коли дівчина у юрбі відволіклась та непомітно підійшла та вийняла із її сумки мобільний пристрій після чого покинула місце події.

Так співпало, що і злодійка і потерпіла виявилися жительками одного району. Правоохоронцям лиходійка у скоєному зізналась, мобільний пристрій у неї вилучено та після проведення слідчих дій буде повернуто власниці.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження згідно ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання від мінімального – у вигляді штрафу, до максимального – позбавлення волі на строк до трьох років. Сектор комунікації ГУ Національної поліції України в Івано-Франківській області