На Долинщинні хлопчина обікрав господарство односельчанки


До Долинського відділення поліції звернулася 58-річна мешканка одного із сіл району. Жінка повідомила про те, що невідомець обікрав її господарство.

Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 18-річний односелець потерпілої, інформує прес-служба нацполіції в області.

Як з’ясувалося зловмисник знав про те, що господиня тривалий час відсутня вдома, тож скориставшись цим протягом двох місяців викрадав з господарства потерпілої металеві вироби, які в подальшому здавав до пункту прийому металобрухту, а виручені кошти витрачав на власні потреби.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.