На Донбасі гаряче: 46 обстрілів


Бойовики 46 разів відкривали вогонь по опорних пунктах Збройних сил.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Приморський напрямок. Найнапруженішою ситуація на цій ділянці лінії зіткнення - в районі Чермалика. Там по опорних пунктах противник неодноразово відкривав вогонь з мінометів 120-міліметрового калібру, а під вечір застосував РСЗВ "Град". Також неспокійно було поблизу Водяного, де бойовики били з гранатометів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Донецький напрямок. Тут незаконні збройні формування продовжували обстрілювати оборонні укріплення сил АТО у передмісті Авдіївки з піхотного озброєння, подекуди - з мінометів 82-міліметрового калібру. З таких самих мінометів ворог вдарив північно-східніше - в районі Верхньоторецького та Зайцевого.

Луганський напрямок. На цій частині фронту проросійські бандформування значно активізувалися впродовж останніх 24 годин. Зокрема, українських воїнів, які тримають оборону на підступах до Кримського та Новотошківського, загарбники обстрілювали зі ствольної артилерії 122- та 152-міліметрового калібру, а також мінометів. На початку доби під ворожий вогонь з мінометів 120-міліметрового калібру потрапили наші позиції поблизу Трьохізбенки. В районі Новоолександрівки проросійські бандформування застосовували міномети 82-міліметрового калібру, гранатомети та стрілецьку зброю. А біля Новозванівки бойовики відкривали вогонь у бік наших укріплень з озброєння БМП.