На Донбасі відбувся бій: є загиблі та поранені


На Донбасі за минулу добу відбулося 49 обстрілів. Внаслідок бойових дій загинув один військовослужбовець, ще троє отримали поранення.

Про це повідомив речник штабу АТО Леонід Матюхін.

"Найбільше обстрілів зафіксовано на маріупольському напрямку, але важке озброєння використовували і на інших напрямках. На маріупольському з мінометів бойовики вели вогонь по Талаківці та Водяному. Із гранатометів різних калібрів – по Мар'їнці, Водяному, Талаківці, Гнутовому та Широкиному. Зі стрілецької зброї – по Павлополю, Широкиному та Новотроїцькому. Також по Новотроїцькому вогонь вів снайпер, а по Широкиному - БМП. У районі Тарамчука відбулося бойове зіткнення. Напад відбито. Бойовиків наші помітили з далекої відстані. Коли ті підійшли на кількасот метрів - наші відкрили вогонь", - розповів Матюхін.

На луганському напрямку по Новозванівці вели вогонь із мінометів та протитанкових ракетних комплексів. По Троїцькому – із гранатометів. На донецькому напрямку – з мінометів різних калібрів по наших позиціях в районі Верхньоторецького, Авдіївки, Крутої Балки, Опитного, Луганського та Зайцевого. По Опитному вогонь вела і БМП противника.

"Ніч також пройшла не зовсім спокійно. Бойовики, використовуючи великокаліберні кулемети, гранатомети та стрілецьку зброю, вели вогонь по Павлополю, Гнутовому та Новозванівці", - додав представник штабу АТО.

 Gazeta.ua