На Франківщині автівка влетіла в зупинку: Одна жінка загинула, ще четверо травмовані


За минулу добу в області зареєстровано 4 дорожньо-транспортні події. Про це інформує управління з питань цивільного захисту ОДА.

Як зазнається, 9 вересня о 10:00 год. 33-річний водій керуючи автомобілем "Део Сенс"  та рухаючись автомобільною дорогою Н-09 сполученням "Мукачево-Львів" у с. Черче, Рогатинського району, порушив вимоги правил дорожнього руху в частині вибору безпечної дистанції для руху, внаслідок чого допустив зіткнення із автомобілем "Москвич-М4120", під керуванням 49-річного жителя с. Черче, Рогатинського району, який рухався попереду від нього у попутному напрямку.

Внаслідок зіткнення автомобіль "Део Сенс" винесло за межі проїжджої частини вправо, де він здійснив наїзд на присутніх на автобусній зупинці осіб.

У аварії 54-рінча пасажирка "Москвича" отримала тілесні ушкодження у вигляді забою м'яких тканин правого плечового суглобу та забою м'яких тканин правої повіки, після надання медичної допомоги  від госпіталізації відмовилась.

Особи, які знаходились на автобусній зупинці, отримали наступні тілесні ушкодження:

- жителька с. Черче, 1939р.н., від отриманих тілесних ушкоджень померла  в умовах реанімаційного відділення Рогатинської ЦРЛ; 

- жителька. с. Черче 1952 р.н., отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черпно-мозкової травми, струсу головного мозку, травми лівого кульшового суглобу госпіталізована на стаціонарне лікування в Рогатинське ЦРЛ;

- жителька с. Черче 1955 р.н., отримала тілесні ушкодження у вигляді забою м'яких тканин лівого стегна, правого гомілко-ступеневого суглобу після надання медичної допомоги  від госпіталізації відмовилась;

- жителька с. Черче, 1941 р.н., отримала тілесні ушкодження у вигляді травматичного вивиху правого плеча після надання медичної допомоги  від госпіталізації відмовилась.