На Франківщині горіли стайні, сіно та сарай


Минулої доби на Прикарпатті зареєстровано 8 пожеж. Про це інформує управління ДСНС в області.

30 липня о 10:10 в селі Гринівці Тлумацького району на одному із обійсть по вулиці Лесі Українки сталася пожежа господарської будівлі. Вогнем пошкоджено крівлю на площі 24 м.кв. та перекриття стайні. На пожежі врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

30 липня о 13:29 у Снятині по вулиці Київській загорілася стайня. Вогнем пошкоджено крівлю, стіни, перегородки, перекриття та речі домашнього вжитку. На місці пожежі врятовано житловий будинок. Через сильне задимлення у приміщенні рятувальникам довелося працювати у апаратах захисту органів дихання та зору. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

30 липня о 17:25 в селі Королівка Коломийського району загорівся оборіг з сіном. Вогнем знищено 0,5 т сіна. Попередня причина виникнення пожежі – дитячі пустощі з вогнем.

30 липня о 20:56 в селі Семаківці Городенківського району виникла пожежа стерні на приватній земельній ділянці площею 50 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

30 липня о 22:08 в Івано-Франківську по вулиці Софіївка виникла пожежа дощок на відкритій території на площі 15 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

31 липня о 01:56 в селі Раковець Богородчанського району по вулиці Шевченка загорівся оборіг з сіном на одному із приватних господарств. Вогнем  пошкоджено 5 т грубих кормів. На місці пожежі врятовано господарську будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

З початку року на Прикарпатті виникла 1441 пожежа, у вогні загинули 35 мешканців краю.