На Франківщині молодик по-звірячому зґвалтував одинадцятирічну дівчинку


Два дні тому, 19 вересня, на Івано-Франківщині сталася жахлива трагедія. Посеред білого дня на вулиці невідомий по-звірячому зґвалтував одинадцятирічну дівчинку.

Оперативники протягом наступної доби після звернення батька встановили особистість негідника. Сьогодні працівниками поліції в ході проведення комплексу оперативних та слідчих дій був затриманий 20-річний мешканець Вінницької області. Про це повідомив у мережі перший заступник Голови Національної поліції України Vyacheslav Abroskin

"Хочу сказати, що поки не буде прийнятий й не запрацюють положення законопроекту, запропонованого народними депутатами України, що передбачає посилення відповідальності за статеві злочини проти малолітніх, ці трагедії будуть траплятися у неприпустимій кількості. І горе батьків цієї згвалтованої дитини вже може завтра стати горем іншої родини, питання тільки чиєї? Покидьки в людській плоті, причетні до скоєння статевих насильницьких злочинів проти малолітніх, повинні знати, що вони приречені на найсуворе покарання", - написав полісмен.