На Франківщині після спільного застілля чоловік поцупив телефон у товариша


Зловмисник, після спільного застілля, незважаючи на дружні відносини, викрав у свого товариша мобільний телефон.

До місцевого відділення поліції надійшло повідомлення від 50-річного жителя одного із сіл Городенківського району про крадіжку його мобільного телефону марки «Nokia», інформує прес-служба нацполіції в області.

На місце події виїхали правоохоронці, які в ході пошукових заходів встановили особу чоловіка, підозрюваного у причетності до вчинення цього злочину. Ним виявився раніше судимий 45-річний житель одного із сілГороденківського району.

Як з’ясувалося пізніше, потерпілий прийшов у гості до підозрюваного. Погостювавши чоловік прийшов додому і виявив відсутність свого мобільного телефону про що повідомив у поліцію. За «гарячими слідами» правоохоронці виявили крадений пристрій у його злодійкуватого товариша та повернули законному власнику.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті підозрюваному може загрожувати ув’язнення на три роки. Крім того, правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до подібного роду злочинів.