На Франківщині урочисто зустріли сапера-підривника, який повернувся з АТО


Третього березня, близько восьмої вечора на Снятинському автовокзалі було багато людей. Представники районної влади та Снятинсько-Городенківського ОРВК, студентська молодь з нетерпінням чекали на прибуття ще одного героя-краянина із пекельної зони путінсько-української війни.

З Донбасу, де на передовій виконував бойові завдання, повернувся український воїн-патріот, сапер-підривник Дмитро Тарнавський, 1979 р.н. із с. Завалля, інформує прес-служба Снятинської РДА.

Прибувши у рідний край Черемошу й Пруту автобусом Тернопіль-Снятин, Дмитро був приємно вражений гарячою зустріччю своїх рідних, друзів, зокрема й бойового брата О. Клипи, поважних чиновників і зовсім незнайомих людей, які радісно скандували: «Слава Героям! Герой! Дякуємо!!!»

Студенти Снятинського коледжу ПДАТу разом із директором Я. Гуменюком та вихователем Н. Семйонів-Лучик на честь щасливої зустрічі розгорнули величезний синьо-жовтий прапор, у руках мали сині і жовті кульки, якими вітали дорогого захисника, який повернувся з-під ворожих градів-мінометів.

Першим Д. Тарнавського привітав С. Максим’юк, радник голови облдержадміністрації, куратор Снятинщини в області. Він вручив букет у патріотичних барвах і щиросердечно подякував за військовий бойовий дух, за те, що обороняє Україну, даючи відсіч москальській навалі на Сході.  Подякував за сумлінне виконання військового обов’язку в обороні України від агресора представник військомату Р.Демчук.