На Франківщині ямковий ремонт доріг опинився під загрозою


Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області мала провести закупівлі на поточний дрібний ремонт автомобільних доріг загального користування місцевого значення. Облдержадміністрація визначила їх одержувачем коштів на перше півріччя 2018 року.

У травні САД оголосила про відкриті торги відразу по трьох закупівлях на поточний дрібний ремонт автомобільних доріг і штучних споруд загального користування державного та місцевого значення, пише Антикорупційна Платформа

Втім, поки проводились тендери, пройшло півроку і тепер закупівлі скасовано, оскільки САД перестала бути одержувачем цих коштів.

Тепер, за поточний дрібний ремонт місцевих доріг відповідає Департамент ЖКГ облдержадміністрації, яикй визначений одержувачем коштів у другому півріччі. Проте, на кінець літа Департаментом ще не оголошено жодної закупівлі на ремонт цих доріг

Чіткої відповіді про те, коли відбудуться закупівлі на їхній ремонт, у Департаменті ми не отримали. Єдине, що вдалося дізнатися, – наразі тривають наради з цього питання.

Але скільки часу триватимуть ще наради і чи залишиться область цього року без відремонтованих місцевих доріг, побачимо наступного місяця.