На Франківщину привезли чудотворну ікону і мощі папи Івана-Павла ІІ


6 лютого до міста Коломия прибула копія ікони Вишгородської Богородиці, разом із мощами блаженного Папи Івана Павла ІІ.

Зустрічали реліквії поблизу катедрального собору Преображення Господнього правлячий архієрей Коломийсько-Чернівецької єпархії Кир Василій (Івасюк), духовенство коломийського деканату, а також найголовніші учасники – молодь м. Коломия та їхні батьки, інформує прес-селужба Коломийсько-Чернівецької єпархії.

Владика звернувся до присутніх з вступним словом в якому наголосив на важливості цієї події, адже ікону поблагословив папа Іван-Павло ІІ саме для української молоді.

Метою подорожі цієї ікони нашою єпархією є активізувати нашу молодь, зблизити її з церквою щоб з нового покоління виходило багато визначних людей, які збудують міцний фундамент для нашої держави на релігійній та патріотичній основі”, - звернувся Владика.

Після цих слів архієрея всі присутні зайшли до храму, де відбувся молебень до Богородиці.

Варто також відзначити присутність на цих урочистостях молодої пари, яка цього дня прийняла святу тайну подружжя. По закінченню молитви всі присутні мали можливість приступити до копії чудотворної ікони, а владика уділяв благословення помазуючи людей олійкою благословенною мощами святого папи.

Розклад переміщення копії ікони Вишгородської Богородиці можна переглянути за даним посиланням:  “Ікона Пресвятої Богородиці, подарована святим Іваном Павлом II українській молоді, розпочне своє паломництво парохіями Коломийсько-Чернівецької єпархії”.