На франківському ринку троє хлопців спробували викрасти автомагнітолу


14 липня екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення про крадіжку. За словами заявника, на вулиці Північний Бульвар разом зі свідком він затримав особу, яка відкрито заволоділа автомагнітолою Mystery.

На місці поліціанти з'ясували, що 15-річний франківець на ринку роздивлявся автомагнітолу, а згодом почав тікати, тримаючи чужу річ у руках, інформує партульна поліція міста.

На дорозі злодія чекав автомобіль Ford Granada з водієм і пасажиром. Хлопець кинув магнітолу в салон - автомобіль поїхав, а втікача затримали.

Патрульним хлопець розповів, що пішов на злочин з двома знайомими, яким 17 і 18 років. Поліціанти викликали представників Ювенальної превенції.

Згодом на 102 надішло повідомлення, що на вулиці Галицькій патрульних очікує особа, яка вчинила злочин і хоче в цьому зізнатися. Там поліціантів зустрів 17-річний франківець з краденою автомагнітолою. Неповнолітнього запросили до міського відділу поліції.

Тим часом до поліції прийшов і 18-річний співучасник злочину. Тепер з трьома хлопцями працюють слідчі. Ймовірно, злочин розцінюєтьс як грабіж, вчинений групою осіб за попередньою змовою.