На Галицькій облаштовують новий зелений куточок


Розпочалися роботи з облаштування сучасного громадського простору у невеличкому сквері на вулиці Галицькій, 67. Це буде ще одна зелена зона, де зможуть відпочивати як найменші, так і поважні франківці.

Роботи на об’єкті розпочалися минулого тижня. Тут вже провели світло та розпочали підготовчі роботи. Наступним етапом стане брукування території, пише прес-служба МВК.

Сквер поєднає декілька типів покриття, матиме зручні вуличні меблі: тут встановлять бетонні лавки та куби для сидіння, а також кілька шахматних столів. Окрім того буде збережено голубі ялини, які зараз є у сквері, і додатково висаджено ще дванадцять нових. Також відпочинкова зона отримає цікаве освітлення та відеонагляд.

«Проект відповідає сучасним тенденціям: тут прислухались і до прогресивних дизайнерів, і до урбаністів. Європейська практика, коли зелена зона зберігає концепцію архітектури, що знаходиться поруч. Саме цей сквер стане першим таким у нашому місті. Намагаємося йти в ногу з часом та переймаємо найкращі європейські практики. Все для затишку та комфорту мешканців», - підсумував міський голова Руслан Марцінків.