На Городенківщині чиновник відмовив у виділені коштів на пам'ятник загиблому в АТО


Голова Городенківського районного об'єднання учасників АТО Михайло Човганюк звернувся до районної ради з проханням виділити кошти на пам'ятник загиблому в АТО Володимиру Дзунзі.

Проте звернення не дійшло до адресатів, адже начальник фінуправління не захотів його навіть розглядати.

"22 березня звернувся на голову Городенківської районної ради та Голову бюджетної комісії на виділення бюджетних коштів на придбання гробовця на могилу загиблого учасника АТО. Начальник фінансового управління В. Лавасов навіть не хотів переглядати моє звернення. А одже зробив плювок в лице не тільки мені, а й всім учасникам АТО Городенківського району та сім’ї загиблого…", - написав Михайло Човганюк.

Світлина від Michael Chovganyuk.

ДовідковоДзундза Володимир Святославович – військовослужбовець 58-ї окремої мотопіхотної бригади Сухопутних військ Збройних Сил України, капітан. 

З 2015 року брав участь в антитерористичній операції на сході України.

22 травня 2016 року капітан Дзундза помер під час виконання бойового завдання в районі селища міського типу Станиця Луганська Луганської області. 27 травня 2016 року похований на кладовищі села Кунисівці Городенківського району Івано-Франківської області. Залишились батьки, сестра, дружина та син.