На Харківщині зґвалтували 8-річну школярку


У Чугуєві, що в Харківській області, 41-річний чоловік зґвалтував дівчинку.

Про це повідомила прес-служба Нацполіції Харківської області.

Інцидент стався 17 листопада близько 16 години. Школярка повернулась зі школи та пішла гуляти. На вулиці до дівчинки підійшов невідомий чоловік, який запропонував пограти в гру. Зловмисник завів школярку у покинуте приміщення дитячого садка та зґвалтував.

Як тільки дівчинка зникла, мати одразу ж вибігла її шукати. Жінка почула дитячі крики в покинутій будівлі та кинулась рятувати доньку. В цей час ґвалтівник вистрибнув з вікна приміщення, покинувши місце злочину.

Про інцидент правоохоронцям повідомила мати потерпілої. На пошуки педофіла відправився весь особовий склад поліції. Ввечері зловмисника затримали. Ним виявився злочинець-рецидивіст.

Вже ввечері зловмисника було затримано та доставлено до відділення поліції. Ним виявився 41-річний житель міста Чугуєва. Чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів,
– йдеться у заяві поліції.

Наразі відкрито кримінальне провадження за статтею "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом". Ґвалтівнику загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.