На Івано-Франківщині обікрали склад на 50 тисяч гривень


Міліціонери розкрили крадіжку, про яку господар майна не здогадувався. Підозрюваного мешканця Долини правоохоронці доправили до райвідділу міліції ще до того, як повідомили власника складського приміщення про те, що його обікрали майже на 50 тисяч гривень.

Як з'ясували правоохоронці, 39-річний місцевий чоловік зі злодійськими намірами двічі навідувався до приміщення, де зберігав будівельні матеріали житель Івано-Франківська.

Охочий до чужого добра долинянин у березні поцупив 190 листів металевого оцинкованного профілю, а на початку квітня – ще майже 240 таких же листів.

Викрадене зловмисник планував здати у пункти прийому металобрухту, утім, це зробити йому не вдалося. Натомість він спромігся продати поцуплене і покласти до кишені суму, значно нижчу від реальної вартості металовиробів.  

Викрадене майно міліціонери вилучили, розпочато кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Згідно з санкцією цієї статті підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. До того ж міліціонери проводять перевірку, чи не навідувалася ця особа із аналогічними таємними візитами і до інших господарств району.