На Івано-Франківщині проведуть міжнародні змагання зі збору грибів


В середині вересня на Прикарпаття з'їдуться любителі тихого полювання з багатьох країн світу.

Про це в мережі Facebook, повідомив прикарпатець Андрій Боєчко, пише Бліц-Інфо.

"Два роки тому написав листа одній поважній італійській організації, що об`єднує понад 500 тисяч любителів тихого полювання, з пропозицією провести міжнародні змагання зі збору грибів. Маю відповідь! На сьогодні на наше з Юра Соломченко запрошення позмагатися в карпатських лісах відгукнулися «команди» з Румунії, Польщі, Фінляндії, Швеції, Норвегії, Естонії, Німеччини, Франції, Іспанії, Італії, Австрії, Швейцарії, Великобританії, Андори, Канади, Ісландії, США, Мексики, Перу, Аргентини, Грузії, Чілі, Австралії, Нової Зеландія, Індонезії і Японії", - розповідає чоловік.

За словами Андрія Боєчка, італійці запитують, чи зможемо ми прийняти у найкращий сезон майже 100 любителів грибного полювання з 28 країн світу і провести один з етапів змагань...

"Команди складатимуться з 3 чоловік. Умови ще обговорюються. 12 країн світу підтвердили, що з радістю приймуть чемпіонат у себе. Доведеться готуватися, аби не зганьбити Україну. Локацію ми вже обрали. Дату також - середина вересня! Завеземо їх усіх на дикі гори, де ані електрики, ані зв’язку, ані людей! Все буде чесно", - обіцяє чоловік.