На Івано-Франківщині розшукують водія, який збив пішохода і втік


Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 10 грудня, близько 19 год. 40 хвилин в с. Вербівці Городенківського району.

Як наразі встановлено правоохоронцями, водій невстановленого автомобіля вчинив наїзд на 45-річного місцевого мешканця та утік з місця події. В результаті дорожньо-транспортної пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді політравми, закритої черепно-мозкової травми, множинних переломів ребер, множинних переломів кісток тазу, множинних ссадин обличчя, тощо, інформує прес-служба Нацполіції в області.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

Світлина від Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють особу водія, котрий втік з місця ДТП та місцезнаходження автомобіля, яким було скоєно наїзд на пішохода.

Водночас працівники поліції звертаються до ймовірних свідків цієї дорожньо-транспортної пригоди з проханням надати інформацію про її обставини, зокрема про автомобіль, яким було вчинено наїзд на людину. Повідомити правоохоронців про подробиці аварії можна, зателефонувавши в чергову частину Городенківського відділення поліції за номером «102».