На Коломийщині чоловіку присудили громадські роботи за те, що закрив дружину в будинку


Коломийський міськрайонний суд розглянув справу про адміністративне правопорушення відносно особи С. про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 173-2 КУпАП.

Так, 22 лютого 2017 року правопорушник за місцем свого проживання в одному із сіл Коломийського району вчинив конфлікт із дружиною, під час якого закрив її у будинку, погрожував спалити будинок, залишивши останню без засобів зв’язку, чим вчинив акт психологічного насильства в сім’ї, інформує прес-служба Коломийського міськрайонного суду

У судовому засіданні правопорушник вину у скоєному визнав. Пояснив, що дійсно мали місце вищевказані події, під час сварок з дружиною. Вказав, що він є емоційно збудженим з приводу чого приймає препарати від нервових розладів здоров’я.

Суд оцінивши подані матеріали визнав винуватим особу С. у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 173-2 КУпАП, призначив адміністративне стягнення у виді громадських робіт на строк 30 (тридцять) годин та стягнув в дохід держави судовий збір в розмірі 320 гривень.