На Коломийщині судитимуть молодика через спокусу до збагачення


За клопотанням Коломийської місцевої прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою щодо 23-річного жителя м. Коломиї за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 185, ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 185, ч. 3 ст. 185 КК України («Замах на крадіжку, крадіжка, поєднана з проникненням»).

Встановлено, що 9 лютого біля 10.20 год, правопорушник, перебуваючи в одному з магазинів м. Коломиї, намагався викрасти галантерейні вироби, однак довести злочин до кінця не зміг, оскільки був помічений працівником магазину.

Цього ж вечора, близько 22.00 год, молодик, перебуваючи в одному з міських кафе, намагався викрасти гаманець із грошовими коштами, який витягнув із кишені куртки одного з відвідувачів закладу. Проте при виході з приміщення кафе вказаного правопорушника з викраденим майном було помічено потерпілим, який викликав працівників поліції.

Крім того, вночі 12 лютого згаданий зловмисник проник у приміщення, що знаходиться на території КП «Коломийський продовольчий ринок», де з продовольчого кіоску викрав грошові кошти на суму більше 15 000 грн. Досудове розслідування триває.