На Київщині боксер-очільник «УКРОПУ» жорстоко побив жінку через зауваження


Голова осередку партії «УКРОП» у смт Гостомель, що на Київщині, Микола Пасальський побив перехожу, яка попросила його узяти собаку на повідок.

Жінка отримала струс мозку, забій і два дні провела у лікарні, про це свідчить її допис у Facebook, передає Вголос.

«Такий підсумок банального прохання про дотримання законного права людей на безпеку. Нападником виявився спортсмен-самбіст, боксер, бізнесмен і депутат з Гостомеля. Агресивний чоловік в татуюваннях, одне лице якого важить більше за мене. Якийсь Микола Пасальський», – пише Тетяна Лавриненко.

«Цей пан вигулював свого пітбуля без повідка і намордника біля мого під'їзду, де зазвичай купа маленьких дітей з мамами. Отримавши справедливе зауваження-прохання взяти собаку на повідок (адже це бійцівська порода, небезпечна дуже і дуже), я отримала добірну порцію п'ятиповерхового мату з прибудовами. А трохи пізніше отримала такий удар в голову, від якого досі не можу очуняти. Він не соромився багатьох камер спостереження і свідків-сусідів. Просто підійшов і врубав своєю рукою-кувалдою мені в голову. Здоровенний мужик-самбсіт приклався з усієї дурі на тендітну жінку», – розповідає потерпіла.

За її словами, поліція Дніпровського району Києва прийняла заяву, але не квапиться розглядати справу.

Натомість в Київському осередку партії "УКРОП" засудили дії Пасальського та запевнили, що його виключать з партії.