На лікування молодої мами з Франківська потрібні кошти – волонтери просять допомоги


Молода мама, 35-річна франківчанка Ірина Бартко терміново потребує допомоги небайдужих.

Близько півтори місяці тому Ірина відчула значне погіршення загального стану, яке супроводжувалося болями та затерпанням нижніх кінцівок. Жінка звернулась в поліклініку, де їй було призначено певні обстеження та лікування. Проте, очікуваної позитивної реакції не було, а стан здоров’я погіршувався, пише Репортер.

Однієї ночі Ірина прокинулася від нестерпних болей нижніх кінцівок і,  намагаючись  підвестись з ліжка, зрозуміла, що ноги її більше «не слухають». Жінку госпіталізували в одну з міських лікарень в неврологічне відділення.  За результатами  МРТ було встановлено діагноз: зміни спинного мозку на рівні грудного відділу в більшій мірі відповідають мієліту.  Крім того були призначені  ряд  аналізів, відповідно до яких виставили наступний діагноз: грудний мієліт з нижнім парапарезом і болевим синдромом, остеохондроз грудного відділу хребта, полісегментарні протрузії дисків, лівобічний паховий лімфаденіт.

Зараз стан Іри значно погіршився, збільшилися  інтенсивні болі в ногах, оніміння нижніх кінцівок, підвищилась температура тіла. Терміново необхідно додаткове дообстеження  і дороговартісне лікування – 200 тис гривень. Кошти в сім’ї Ірини закінчились. До тепер  допомагали родичі, друзі, батьки однокласників донечки Соломійки.

Щиро просимо допомоги небайдужих людей. Віримо, що спільними зусиллями повернемо до повноцінного життя молоду людину, маму  маленької Соломії.

Кошти можна надсилати на рахунок ПриватБанку  4731 2191 0774 1286 – Говдяк Оксана Богданівна, мама Ірини Бартко.