На Лімниці майже тиждень шукають зниклого прикарпатця


64-річний чоловік зник безвісти ще 3 квітня. Про це інформує управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

За допомогою до поліції звернулись рідні мешканця села Сокіл, Галицького району, що пішов на Лімницю. Чоловіка вже шукають рятувальники з собаками на березі та водолази у воді. 

У п'ятницю, 6 квітня для проведення пошукових робіт було залучено 74 чоловік (У ДСНС в області – 4 чол., АРЗ СП – 15 чол., Галицький РВ У ДСНС в області – 38 чол., Монастириський РС У ДСНС в Тернопільській області – 4 чол., Галицька РВС – 3 чол., Тисменицький РВ У ДСНС в області – 3 чол., Тлумацький РВ У ДСНС в області - 3 чол., Городенківський р-н. У ДСНС в області – 4 чол.), 3 пошукові собаки, 11 од. техніки, 10 човнів та 1 катамаран.

Вони візуально обстежили русло та береги р. Лімниця від с. Темирівці Галицького р-ну до м. Галич, р. Дністер від м. Галич до с. Дубівці Галицького р-ну, а також русло р. Дністер до с. Городниця Городенківського р-ну.

У підсумку, пошуки призупинено, але зниклого чоловіка не знайдено, сьогодня, 7 квітня рятувальники запланували продовжити пошукові роботи