На матчі "Карпати"- "Шахтар" дітям учасників АТО відмовили в акції "Мій тато - герой!


У неділю, 4 березня перед матчем ФК "Карпати" - ФК "Шахтар" керівництво футбольного клубу Шахтар в черговий раз відмовилося прийняти участь у благодійній акції на підтримку воїнів АТО та членів їх сімей

Про це в мережі пише голова Асоціації футболу учасників АТО Івано-Франківської області Андрій Долик, інформує Бліц-Інфо.

"Під шаленим тиском керівництва Федерації футболу України та керівника УПЛ Генінсона футбольному клубу "Карпати" було категорично заборонено підтримувати цю патріотичну акцію, шантажуючи введенням штрафних санкцій, аж до зняття очок!!! А дітки учасників бойових дій, практично з усієї Західної України (Івано-Франківська обл., Львівська обл., Волинська обл. та Рівненська обл.), приїхали, щоб вийти з футболістами у футболках "Мій тато - Герой!", тим сами підтримати своїх батьків - воїнів АТО", - пише франківець.

Натомість у президента УПЛ Генінсона заявили, що до них ніхто в цьому році офіційно не звертався щодо продовження благодійної акції Мій тато - ГЕРОЙ!. Втім, у спілці переконують, що інформація неправдива.

"Офіційне звернення від Федерації Футболу учасників АТО на ім'я президента УПЛ Генінсона було 23 січня 2018 року вих.№1023/18 зареєстрований офіційно в УПЛ вх.967 від 23 січня 2018 року! Ганьба брехливому Генінсону!!!", - йдеться у заяві Футбольна ліга учасників АТО

Читайте Бліц-Інфо в Telegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!