На міській Ратуші з'явиться новий годинник


Сьогодні, 6 липня, очільник міста Руслан Марцінків у себе на сторінці опублікував фотографію оновленого годинника на міській Ратуші.

"Так виглядатиме оновлений годинник на нашій міській Ратуші. Роботи планують розпочати вже до кінця липня. Мені подобається, а вам?", йдеться в дописі.

Як раніше писав Бліц-Інфо  директор КП Віктор Синишин розглядав співпрацю з Київським годинниковим заводом. Обрали саме це підприємство, адже в нього великий досвід виготовлення та встановлення таких об’єктів. Окрім того, висока якість обслуговування та технічна підтримка.

В тому годиннику, що є в ратуші зараз, лише один механізм, який приводить в дію чотири годинники. В новому ж це будуть 4 незалежних механізми, які синхронізуватимуться через комп’ютер. Тобто тепер, якщо з ладу вийде один механізм – інші працюватимуть.

Окрім того, час на новому годиннику переводитиметься та коригуватиметься автоматично.

«Ратуша – це серце нашого міста. І годинник на ній веде літопис його життя. Тому важливо, щоб він працював справно. Новий механізм дозволить це забезпечити», - підсумував міський голова Руслан Марцінків.

Читайте Бліц-Інфо в FacebookTelegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!