На Надвірнянщині зіткнулись дві автівки. Є постраждалі


За вихідні у автопригодах двоє прикарпатців загинуло, а троє – травмовано. Про це повідомляє ГУ НП в Івано-Франківській області.

Зокрема, 28 травня автопригода з потерпілими сталася близько 20 години в селі Лоєва Надвірнянського району. Так, 33-річний мешканець одного із сіл району, керуючи автомобілем марки «Fiat Qubo», рухаючись на автодорозі «Н-09» сполученням Мукачево-Львів в напрямку Львова, виконував маневр повороту ліворуч. В цей час у попутному напрямку рухався автомобіль «Volkswagen Т4», під керуванням 28-річного мешканця Надвірнянського району, водій якого не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, не впорався із керуванням та допустив зіткнення із автомобілем «Fiat Qubo».

Внаслідок ДТП 29-річна пасажирка автомобіля «Fiat Qubo» отримала тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому крижової кістки та доставлена в районну лікарню. 

При проходженні медичної експертизи на стан визначення стану сп’яніння у водіїв обох автомобілів таких ознак сп’яніння не виявлено. 

За цими фактами розпочато та проводиться досудове слідство.