На Нарічній автівка на "бляхах" збила пішохода та покинула місце ДТП


За минулу добу в області зареєстровано 2 дорожньо-транспортні події. Про це інформує управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Зокрема, 21 листопада о 19:42 год. надійшло повідомлення зі служби 102 від лікаря швидкої про те, що в МКЛ-1 з тілесними ушкодженнями, отриманими внаслідок ДТП, доставлено 26-річного жител Івано-Франківська. Виїздом слідчо-оперативної групи до лікувального закладу встановлено, що на лінію "103" надійшло повідомлення про ДТП в м. Івано-Франківську по вул. Надрічна. Прибувши на виклик, лікарі надали потерпілому першу медичну допомогу та доставили в лікарню. Також на місці події з їхніх слів знаходився автомобіль «Ніссан Сантре», (реєстрація США), золотистого кольору, водій, якого вчинив наїзд на пішохода.

Після цього потерпілого було направлено в ОКЛ на дообстеження. Виїздом на місце події по вул. Надрічна встановлено, що факт ДТП із потерпілим підтвердився. На момент прибуття на місце події, автомобіля, що вчинив наїзд на пішохода, не було.

Згідно довідки ОКЛ №1160 у громадянина виявлено тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку, забійної рани голови справа та перелому правої плечової кістки.