На Парковій двоє чоловіків викрали з машини телефон. Поліція шукає жінку-свідка


Франківські патрульні оперативно розшукали та затримали підозрюваних у крадіжці

Близько 17 години 5 липня на вулиці Парковій невідомі особи викрали мобільний телефон Huawei з автомобіля MAN, поки його водій вивантажував сміття. Про це йдеться на сторінці патрульної поліції Івано-Франківська у Facebook.

Свідком крадіжки стала жінка, яка йшла повз. Під час відпрацювання території на вулиці Молодіжній екіпаж патрульної поліції помітив підозрілих чоловіків та затримав їх.

Затриманими виявилися 36-річний та 31-річний мешканці Івано-Франківська. Один із них вже притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж. Під час поверхневої перевірки у нього виявили крадений телефон. На місце виїхала слідчо-оперативна група, триває слідство.

Як встановлено з пояснень потерпілого, в той час коли він був відсутній у кабіні водія і знаходився позаду автомобіля до нього підійшла невідома йому жінка, на вигляд 25-35 років, та повідомила, що була очевидцем злочину та бачила зловмисників.

"З метою притягнення винних до кримінальної відповідальності, Івано-Франківський міський відділ поліції просить відгукнутись жінку, що стала свідком події, або інших осіб, яким відома будь-яка інформація про вказаний злочин та повідомити за номером телефону 0959452129. Конфіденційність гарантуєм", -  закликають у поліції.