На Полтавщині затримали жителя Івано-Франківщини з російським паспортом


Сорокавосьмирічний чоловік заявив, що їде до Дніпропетровська записуватись у «Правий сектор».

Повідомлення про підозрілого чоловіка надійшло до Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ в понеділок 25 травня. Жителя Коваленківки що на Полтавшині помітили незнайомця в одній із лісопосадок. Люди запідозрили, що він може бути членом злочинної банди, яка викрадає корів. На місце події одразу виїхали співробітники міліції. Воно затримали чоловіка. За словами місцевих селян, незнайомців нібито було двоє. Але один із них до приїзду правоохоронців зник. 

Під час перевірки, міліціонери виявили, що чоловік є громадянином Росії. У всякому випадку при ньому був паспорт саме Російської федерації. На грошей, ні продуктів у затриманого не було. Чоловік розповів, що останнім часом жив у Івано-Франківській області. Нібито у свій час відсидів шість років у російській тюрмі. А недавно вирішив із товаришем записатися до лав «Правого сектору». І вони пішли на Дніпропетровщину.

Громадянина доставили до райвідділу внутрішніх справ, де склали на нього протокол про порушення міграційного законодавства. Як інформує "ЕХО з регіону", паралельно до Кобеляк були викликані співробітники Служби безпеки України. Вони допитали росіянина. Але він не викликав у них підозри. Потім до Кобеляк приїхали представники «Правого сектора». Після бесіди із чоловіком вони забрали його із собою.