На Прикарпатті продажі нових авто впали на 46%


У квітні в Івано-Франківську та області зареєстрували 45 нових автомобілів. Це на 46% менше ніж в аналогічний період минулого року.

Сума витрат минулого місяця в регіоні склала $1,6 млн без врахування вартості додаткового обладнання. Найпопулярнішою маркою була Toyota, яких зареєстрували яких зареєстрували 7 авто на суму $200 тис. Також попитом користувалися Mercedes-Benz і Skoda, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Бестселерами на Прикарпатті стали кросовери Skoda Kodiaq і Toyota RAV4. Renault Duster. Крім них був популярним Mercedes-Benz GLE-Class.

Серед зареєстрованих авто 27% – машини з дизельними моторами, а середній об’єм двигуна становив 2 тис сантиметрів кубічних.

Загалом у квітні в Україні зареєстрували майже 3,7 тис нових автомобілів на суму $120 млн. Це на 46% менше ніж в аналогічний період минулого року. Рекордсменом по падінню продажів стало Закарпаття. Там кількість реєстрацій нових автомобілів впала на 78%. Найменше карантин зачепив Волинь, де падіння продажів склало 13%.

Нагадаємо, у першому кварталі 2020 року в Івано-Франківську та області придбали 250 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала $28 тис.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!