На Прикарпатті шукають найстарше ювілейне подружжя


Вже цієї суботи, 30 травня о 18:00, в Архікатедральному і Митрополичому соборі Воскресіння Христового, що в Івано-Франківську, відбудеться Чин благословення сімейних пар в Ювілей їхнього подружнього життя.

Молитву-благословення очолить Митрополит Володимир Війтишин. Подію транслюватимуть наживо. В рамках заходу, сімейні пари зможуть взяти участь у молитві Молебні до Богородиці, після якого Митрополит Володимир благословить подружжя в Ювілей їхнього сімейного життя, йдеться на сайті Комісії у справах родини.

«Щороку ми маємо прощу родин до відпустових місць нашої архієпархії. Однак зараз переживаємо час карантину, а тому вирішили запросити "онлайн" наших ювілярів до головної святині Івано-Франківська – Архікатедрального собору Воскресіння Христового для спільної молитви та благословення», – каже голова Комісії у справах родини Івано-Франківської Архиєпархії УГКЦ прот. Юрій Прилепський.

Окрім того, Комісія оголошує, про відкриття конкурсу на визначення найстаршого ювілейного цьогорічного подружжя.

Умови конкурсу:

– У конкурсі можуть брати участь сім'ї з будь-якого куточка Прикарпаття; 

– Фотографія повинна бути горизонтальною;

– Фото можна робити на фотоапарат, планшет, смартфон;

– Неякісні фото не будуть розглядатися;

– До фото варто написати кількість спільних прожитих років у шлюбі.

Фотографії надсилайте на електронну пошту: rodynaugcc.if@ukr.net

Фото приймаються до 22 червня 2020 року включно. Оголошення результатів буде опубліковано на сайті Комісії у справах родини Івано-Франківської Архиєпархії УГКЦ – rodynaugcc.if.ua.

Деталі за телефоном: 066 419 31 39, 067 344 35 23.

Переможці конкурсу будуть особисто нагородження Архієпископом і Митрополитом Івано-Франківським Владикою Володимиром Війтишиним.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!